NEW WEBSITE! -20% FROM ALL COFFEES

UUSI KAHVI - Kolumbia Julian Silva

Kahvinviljely on kannatellut Julianin perhettä ja sukua jo sukupolvien ajan. Sekä hänen vanhempansa että isovanhempansa ovat viljelleet kahvia koko elämänsä ja niin on tehnyt Juliankin, nyt vaimonsa, appivanhempiensa ja 2,5 vuotiaan poikansa kanssa.

Julian työskentelee tilallaan yhdessä appivanhempiansa kanssa mahdollistaakseen paremman ja vakaamman tulevaisuuden perheelleen. Paraison kuuden hehtaarin tilallaan hän aloitti viljelyn yleisillä lajikkeilla ja alkoi opiskelemaan Senassa, National School of Coffee Qualityssa. Tutustuttuaan tuotantomaisteluun (cupping), kahvin aistianalyysiin (sensory and physical analysis), paahtamiseen sekä baristan työhön. Opintojen myötä hän myös halusi panostaa tilallaan enemmän laatuun, erityisesti laadukkaampiin lajikkeisiin ja ryhtyi viljelemään Pink Bourbonia.

Uuteen lajikkeeseen ja opintoihin panostaminen kannatti, sillä Julian on nykyään myös tunnettu ammattimainen kahvinmaistaja Huilan alueella.

Voit seurata Juliania Instagramissa: https://www.instagram.com/eymarjulian/

Viljelijä: Julian Silva
Alue: Pitalito-Huila
Tila: Paraíso
Kasvukorkeus: 1500 m
Prosessointi: Pesty
Lajike: Pink Bourbon

Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Close (esc)

Roastery Newsletter

Would you like to keep up to date with all that happens at our roastery? Sign up for our newsletter and receive updates on new coffees and what we are up to!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now
English